top of page
  • Writer's pictureEsplai kids

SORTIDES DE NADAL 2022

Updated: Feb 12

Durant el Nadal no hi ha esplai els dissabtes, però els Kids no parem mai! Cada grup d'esplai va fer la seva pròpia sortida de Nadal i ens ho vam passar super super bé!! Aquí us deixarem algunes fotos, però si voleu saber tot el que vam fer, seguiu-nos i feu una ullada al nostre instagram @esplaikids!


Dilluns 27 de desembre, amb el grup de Premonitors, volíem anar a Barcelona a fer un voluntariat al menjador social de les germanes de la Caritat però el Covid no ens ho va permetre...

A corre-cuita vam haver d'improvisar per la ciutat, i el dia va donar per molt! Passejar, mirar botigues, jugar a cartes...🎉💙🧡 Com diuen ells: "Ni tan mal"





Dimarts 28 de desembre, el grup de Grans i de Premonitors de l'Esplai van fer una excursió fins al Santuari dels Àngels. Era la primera ruta per alguns d'ells i la van superar amb èxit i esforç💪🏼





I per últim, dimarts dia 4 de gener, el grup de Petits van anar d'excursió a la granja de Cal Cigarro de Salt, on van conèixer molts animals i van poder fer de grangers i grangeres!🐮👏🏼 S'ho van passar super super bé!







10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page