top of page
  • Writer's pictureEsplai kids

ESTIU 2021

Updated: Feb 12


Ja és dia 1 de setembre i l'estiu 2021 està a punt d'acabar per tots els nens i nenes de l'Esplai Kids... Per això, volem fer un petit repàs de com ha estat aquest estiu, quines activitats hem fet i com s'han viscut!



Abans però, ens agradaria donar les gràcies a...


💙Tots i cadascun dels nens i nenes que han participat d'aquestes activitats, vosaltres sou els que feu que la feina dels monitors i monitores del nostre esplai tingui sentit!


🧡Les seves famílies, per confiar en nosaltres i deixar-nos els vostres fills i filles de colònies, rutes o campaments!


💙La gent de la parròquia de Sant Jaume, que amb els ajuts econòmics heu fet possible que aquestes activitats es poguessin dur a terme i cap infant s'ha quedat sense venir!!


🧡La brigada: en Gonçal, en David i l'Alfredo, que ens van ajudar a muntar i desmuntar la carpa per campaments!


💙Els cuiners que ens han cuidat super bé tots els dies, tant a colònies com a campaments!


🧡El súper equip directiu: l'Anna, la Maria i en Jordi; que malgrat les dificultats han tirat endavant amb tot l'equip i fan possible que l'esplai funcioni, GRÀCIES!!


💙I per últim, els monitors i monitores: l'Anna, la Maria, en Jordi, la Núria, en Pau, l'Alba, en Miquel, l'Elodie, la Jana, la Mariona, la Marina, la Mireia, en Martí, l'Eli i la Marta. Sense la vostra dedicació i la vostra feina l'esplai no seria el que és i aquest estiu tampoc! GRÀCIES per l'estima que teniu a l'esplai i als infants!


Ha estat un estiu increïble i que recordarem sempre!!


I ara si, toca posar-se les piles i començar el nou curs 2021-2022 amb moltes ganes! Tothom molt atent a les xarxes i a la web que ens veiem molt i molt aviat amb les inscripcions!!!








15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page