top of page
  • Esplai kids

DISSABTE 31-10-2020

Updated: Nov 14, 2020

TOTS SOM BOLETS


Català

La tardor ha arribat i amb ella els bolets. Les trompetes de la mort, els rovellons, els camagrocs i els rossinyols competeixen per ser els Miss Bolet... Però no es posen d'acord sobre quin és el millor.


El bolet Rei Cep ens demana ajuda perquè està ben atabalat... Ens proposa quatre reptes que ens ajudaran a saber qui realment es mereix ser el Miss Bolet 2020!!!


Per cada repte que supereu, rebreu un bolet acompanyat d'una paraula. Un cop hagueu superat els 4 reptes i tingueu els 4 bolets, podreu formar una frase que us ajudarà a decidir qui és el bolet guanyador.


Els quatre reptes són:


1. Tradueix la frase: el Rei Cep t'envia un missatge, però està en llenguatge boletero... ens ajudes a desxifrar-la? Escriu-la en un paper i passa'ns una foto de la resposta!!!


Ticlaticho ticcom ticteutices ticdsticki ? Ticque ticsatsticpe ticque ticson ticels ticletsticbo ! Ticjo ticno ticvull ticdirticciticde ....


2. Menja't la galeta: vés a la cuina, agafa una galeta i posa-te-la al front. L'objectiu és poder-te-la menjar sense utilitzar les mans, fent que la galeta caigui a la boca i no al terra. Practica i grava't, hem de comprovar que ho has aconseguit!!!


3. Disfressa't de tardor/halloween: tens dues opcions per disfressar-te:

- Tardor: bolet, castanyera, panellet, castanya...

- Halloween: vampir, pallasso, zombie, esquelet... posa-hi imaginació!!!

Envia'ns una foto o un vídeo actuant del teu personatge! Com més real sembli millor!


4. Fes un susto de mort! Amaga't per algun racó de casa, camufla't amb mantes... Fes-te invisible per aconseguir espantar a algú!!! Sobretot, grava la reacció, serà molt divertit!


Durada de l'activitat: 16-20h. L'activitat s'obra a les 16h i tens fins les 20h per enviar les respostes dels reptes.


On enviar les respostes? Instagram @esplaikids per privat ens les pots enviar! I si no ens seguies, segueix-nos!


A les 20h tindrem la solució del nostre problema: coneixerem quin és el Miss Bolet 2020! No us ho perdeu, que es tornaran a comunicar amb nosaltres!


Castellà

El otoño ha llegado y con él las setas. "Les trompetes de la mort", "els rovellons", "els camagrocs" i "els rossinyols" compiten para ser la Miss Seta... Pero no se ponen de acuerdo para escoger al mejor.

La seta reina, "el Cep", nos pide ayuda porque esta muy confundido... Nos propone 4 retos que nos ayudaran a saber quien se merece realmente ser la Miss Seta 2020!!!


Por cada reto superado, vais a recibir una seta acompañada de una palabra. Cuando hayáis superado los 4 retos y tengáis las 4 setas, podréis formar una frase que os ayudará a decidir que seta es la ganadora.

Los 4 retos son:


1. Traduce la frase: La seta reina, "el Cep", te envia un mensaje, pero está en lenguaje setero... nos ayudas a descifrarla? Escríbela en un papel y mándanos una foto de la respuesta!!!

Ticlaticho ticcom ticteutices ticdsticki ? Ticque ticsatsticpe ticque ticson ticels ticletsticbo ! Ticjo ticno ticvull ticdirticciticde....


2. Cómete una galleta: Ves a la cocina, coge una galleta y póntela en la frente. Debes comértela sin utilizar las manos, haciendo que la galleta acabe en tu boca, no en el suelo!! Practica y grábate, tenemos que comprobar que lo has conseguido!


3. Disfrázate de otoño o de halloween: Tienes dos opciones para disfrazarte; otoño (seta, castaña, "panallet", "castanyera"...) y halloween (vampiro, payaso, zombie, esqueleto...) Ponle mucha imaginación!!! Mándanos una foto o un vídeo actuando como tu personaje! Como más real parezca mejor!!


4. Haz un susto de muerte: Escóndete en algún lugar de la casa, camúflate entre mantas... Conviértete en invisible para conseguir asustar a alguien!!! No te olvides de grabar la reacción, puede ser muy divertido!!


¿Cuánto dura la actividad? Se abre a las 16h y tienes tiempo hasta las 20h para enviarnos las fotos de los retos!!


¿Dónde se envian las respuestas? Instagram @esplaikids por privado nos las puedes enviar! Y si no nos sigues, síguenos!


A las 20h encontraremos la solución a nuestro problema: conoceremos quién es la Miss Seta 2020! No os lo perdáis, que se volverán a poner en contacto con nosotros!


Passades les 20h...


Català

Després d'una tarda intensa caçant bolets, hem aconseguit muntar la frase final:


"Junts arribem més lluny"


Quina sorpresa!!! Ens esperavem trobar el nom del guanyador, però no ha estat així. Els bolets s'han adonat que no hi ha un bolet més valent, més bo de gust, més fort, més preciós... Cadascun d'ells té una qualitat única, i entre tots s'ajuden a ser millors!


TOTS SOM BOLETS! Visca els bolets!!! I tu, t'atreveixes a cantar la cançó que ens han fet i enviar-nos un vídeo? Els Rei Cep estarà molt content!


Castellà


Después de una tarde intensa cazando setas, hemos conseguido construir la frase final:


"Juntos vamos más lejos"


¡¡¡Qué sorpresa!!! Nos esperábamos encontrar el nombre del ganador, pero no ha estado así. Las setas se han dado cuenta que no hay una seta más valiente, más buena, más fuerte, más preciosa... Cada una de ellas tiene una cualidad única, y entre todas se ayudan a ser mejores!


TODOS SOMOS SETAS! Viva las setas!!! Y tú, te atreves a cantar la canción que nos han hecho y enviarnos un vídeo? La Seta Reina (el Cep) estará muy contenta!
73 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page